Overnatting

Oversikt over innkvartering finner du HER

Før deres avreise til vårens vakreste eventyr ber vi dere å lese vårt overnattingsreglement HER

Lurer du på hvor inngangen og vaktrommet på skolen er? Sjekk her: Innganger og vaktrom ved skolene

Alle spillere/ledere/foreldre som betaler for deltakerkort tilbys overnatting på en av distriktets skoler.

Alle lag fra samme klubb blir innkvartert på samme skole. På grunn av begrenset kapasitet kan det være nødvendig å plassere to lag fra samme klubb i samme klasserom og flere lag i samme gymsal. Gutter- og jentelag blir ikke plassert i samme rom/sal.

Innkvartering på skolene er ikke mulig før kl.17.00. NB! IKKE GÅ INN PÅ SKOLEN
FØR KL. 17.00 PGA SKOLEFRITIDSORDNING OG RENHOLD.

Vi ber laglederne å kontakte våre skolevakter ved vaktrommet for å få tildelt rom, og ikke velg rommene på egen hånd. I tillegg ber vi om at kun laglederen kommer inn i skolen for å få tildelt rom, mens spillerne venter utenfor skolen. Dette tiltaket bidrar til en smidig og stressfri innkvartering både for skolevaktene og lagene.

Per lag signerer en leder kontrakt før rommet tildeles. Lagleder er ansvarlig for å følge branninstrukser og laget har erstatningsansvar for eventuelle ødeleggelser. Evt. krav ettersendes. Det kreves at det alltid bor minst én lagleder sammen med laget på klasserom. Det må også alltid være én voksen til stede mens laget er på skolen.

På grunn av skolens branninstrukser må alle lag fylle ut et skjema med oversikt over spillere/ledere/foreldre som skal overnatte ved skolen. Listen må være korrekt i forhold til hvem som sover i hvilket rom. Klikk her for å åpne/laste ned skjemaet for ROMLISTE

På skolene blir dere forlagt i klasserom eller i gymsal, dere må selv medbringe
sovepose og liggeunderlag. Kun de rommene/saler/områder som er tildelt på forhånd skal benyttes. Vi ber om at laglederen tar bilde av klasserommet før det blir flyttet på pulter og stoler, klasserommene skal være slik de var ved ankomst!

MERK! Plass per spiller/leder/foreldre beregnes ut fra madrassbredde 70-97 cm. 
Madrasser med en bredde fra 120 cm er i utgangspunktet ikke tillatt grunnet
begrenset plass, men kan godtas hvis to personer ligger på én madrass.

Det er døgnkontinuerlig vakt på alle skoler. Arrangør er ikke ansvarlig for verdisaker.

ALLE LAG MÅ SJEKKE UT AV SKOLENE FØR KL. 14.00 PÅ SØNDAG. Det er ikke mulig å oppbevare bagasje på skolene etter kl. 14.00.
Før dere forlater skolen skal skolevakt kontrollere at rommene er i orden og i samme stand som ved ankomst. Søppel bæres ut i containere, gulvet feies og ved behov vaskes søl bort.

Det er ikke anledning til å benytte dusjer på disse skolene: Gausdal VGS (bruk dusjene i Gausdalhallen), Jørstadmoen skole (bruk dusjene i Jorekstadhallen) og Søre Ål barneskole (bruk dusjene i Skogenhallen).
Vi anbefaler generelt å bruke dusjene i Håkons hall, Eidsiva Arena og Ungdomshallen, da de har stor kapasitet og skolen kan gå tomt for varmt vann!
NB: ALLE DE NEVNTE HALLENE ER KUN ÅPNE NÅR DET FOREGÅR KAMPER.


VI HAR BEGRENSEDE PARKERINGSMULIGHETER VED HALLER OG SKOLER OG OPPFORDRER DERE TIL Å BENYTTE DERE AV BALDUS-BUSSENE. DE TAR DERE TRYGT FREM MELLOM ALLE ARENAER OG SKOLER!

Baldus-bussene stopper i nærheten av skolene. Informasjon om bussruter vil bli gjort
tilgjengelig på nettsiden og på skolene.

DET ER FORBUDT Å PARKERE BUSSER, BILER ELLER Å OVERNATTE MED BOBILER PÅ SKOLEGÅRDENE OG INNKJØRINGER! Anleggene skal i sin helhet være en bilfri sone, dette er nødvendig med tanke på deres og deltakernes sikkerhet ved brann eller andre hendelser. Busser og biler henvises til parkeringsplassene ved skolene. Vi ber gjestene med bobiler om å benytte byens campingplasser eller campingparkering ved Lysgårdsbakkene.

Følgende skoler benyttes under Baldus Cup 2024:
Gausdal VGS
Hammartun barneskole
Jørstadmoen skole
Nordre Ål skole
Lillehammer VGS avd. Nord
Lillehammer læringssenter
Røyslimoen barneskole
Smestad ungdomsskole
Søre Ål barneskole
Åretta ungdomsskole

Send ei melding
0 of 600 max characters

Ivar Rokseth

Samarbeidspartnere

Copyright © 2024 All Rights Reserved Baldus Cup | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
chevron-down